Profielen

Frederik van Winkelen

Directeur

Onderwijs is de basis voor onze samenleving en geeft de toekomst vorm. Het is dan ook een bewuste keuze om mij al 15 jaar in te zetten voor goed onderwijs in de breedste zin van het woord. De Pabo was daarbij de eerste stap. Al snel had ik door dat mijn hart veel meer lag bij de besturing van het onderwijs en was de switch naar Bestuurskunde snel gemaakt. Het bedenken van creatieve pragmatische oplossingen om de bedrijfsvoering rondom het onderwijs beter te organiseren geeft mij iedere dag opnieuw positieve energie. 

Ik ben analytisch sterk en besluitvaardig. Mijn brede ervaring in het onderwijs van samenwerkings-verbanden, grote overkoepelende schoolbesturen tot de kleine éénpitter maakt dat ik in staat ben om oplossingen aan te dragen die passen bij de organisatie en de situatie. Samen met de mensen om mij heen verbind ik belangen binnen en buiten de organisatie, waarbij zorgvuldig en resultaatgericht handelen centraal staan. 

Mijn heldere manier van communiceren, gepaard met humor en relativeringsvermogen is in deze samenwerking kenmerkend. Met deze combinatie van eigenschappen bied ik overzicht, creëer ik draagvlak voor de oplossing en bouw ik samen met mensen aan het realiseren van deze oplossing.