Profielen

Marloes Wessels

Algemeen Directeur

Met veel plezier werk ik al 20 jaar in het onderwijs. Ik vind het een uitdaging om de bedrijfsvoering optimaal in te richten, zodat het geven van onderwijs voorop blijft staan, ondersteunt wordt en kan blijven ontwikkelen. 

Ik ben daadkrachtig en deskundig. Ik heb brede ervaring in zowel het hoger onderwijs als het funderend onderwijs. Deze ervaring varieert van het aansturen van een specialistische Vastgoed & Huisvestingsafdeling tot een meer generieke aansturing van diverse thema’s op bestuursniveau.  Mijn analytische denkvermogen in combinatie met het leggen van verbindingen tussen alle stakeholders zorgt dat ik snel overzicht heb in complexe situaties en structuur bied aan de organisatie. Centraal staan daarbij de strategische advisering en de vertaling hiervan naar ankers voor beleid, concrete projecten en activiteiten.  

Mijn toegevoegde waarde zit in het organiseren en enthousiasmeren van individuen, het samen bouwen aan een team en het verbinden van belangen binnen en buiten de organisatie met als doel het optimaal ondersteunen van het onderwijs.